Slagter Rieck

Forretter

Tunmousse

• Tun mousse anrettet på salatbund med rejer
• kaviar
• Sauce Verde
• Citron og dild
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Varmrøget laks

• Varmrøget laks
– anrettet på salatbund pyntet med kæmperejer
• Purløgscreme
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Citronmarineret laks

•  Citronmarineret laks
– anrettet på salatbund med sauce tatar
• samt kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Carpaccio

• Carpaccio (råmarineret oksefilet) anrettet på bund af rucolasalat pyntet med parmesanost, citron og olie.
• Italiensk brød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Rødtunge

• Hvidvinsdampet rødtunge
• Laksemousse overtrukket med sauce Bellevue og pyntet med rejer
• Kaviar
• Citron og dild.
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Laks

• Hvidvinsdampet laks overtrukket med ravigotte dressing og pyntet med rejer
• Kaviar
• Æg
• Citron og dild
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
60,00

Hummerterrine

Minimum 10 personer.

• Hummerterrine pyntet med hummerhaler
• Sauce Verde
• Citron og dild
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
65,00

Fiskesymfoni

Minimum 10 personer.

• Fiskesymfoni med citronmarineret laks
• Røget ørredmousse
• Kæmperejer i hvidløg anrettet på salatbund
• Kuvertbrød

Vis mere
Pr. person
Kr.
65,00

Tarteletter

• Tarteletter – med jomfruhummerhaler, asparges og frisk dild

Vis mere
Pr. person
Kr.
65,00